HOME » Electronics: Other Electronics

Het beste deel van de laserpen

$312.00


U kunt de laserpen 1000mW gebruiken:
https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9722.html

Ik heb nog nooit een krachtige 1000mW laserpen gezien. Ik hou van de vijf verschillende opties. Overschakelen van de ene optie naar de volgende is snel en eenvoudig. De focusfunctie creƫert een vierkant patroon met strepen, geen nauwkeurig gerichte bundel. Een klein probleem is dat het oog van de riem meer aan de zijkant van de eindkap kan worden gemonteerd, zodat de laserpen rechtop kan staan ??zonder om te vallen. Echter, in 4 maanden routine dagelijkse uitvoering in mijn zak met alleen mijn autosleutel is het zonnepaneel gekraakt (zie bijgevoegde foto). Niet erg handig en de scherven zijn scherp. Al met al - het pakket ziet er mooi uit, maar niet het product dat ik had verwacht voor de prijs. Ik zou niet aanbevelen opnieuw te kopen - mijn laser van vergelijkbare grootte is goedkoper en net zo handig. Vijf functies, waaronder hoog, gemiddeld, laag, stroboscoop en SOS bieden de gebruiker een enorme verscheidenheid aan opties voor gebruik. Een pluspunt is dat het wordt ingeschakeld met maximale mW. Met elke halve klik dimt het uitgangsvermogen medium, laag, stroboscoop en vervolgens SOS. Als u het in een constante militaire modus gebruikt en u het uitschakelt, gaat het de volgende keer dat u het inschakelt automatisch over naar de volgende modus, mogelijk stroboscoop of S.O.S. Ik zet het liever aan, zeg medium, dus elke keer als ik het aanzet staat het op medium.

Ik wilde er Ć©Ć©n hebben omdat mijn collega's vergelijkbare gebruiken. De meegeleverde batterij lijkt niet in staat om deze groene laserpen van 1000 mW optimaal te laten werken. Er zijn inderdaad apparaten die dit kunnen doen, maar deze lijkt er niet een van te zijn. Je kunt het instellen op een vloed of een balk (worp).

U kunt hier laserdiode kopen:
https://www.laserkopen.com/c-40_102.html

De straal wordt ook groter naarmate deze verder naar buiten komt, dus de dekking is zeer aanzienlijk, zelfs wanneer deze is ingesteld om te gooien. En het beste deel van deze specifieke laserdiode is dat afwisselen tussen de twee instellingen net zo eenvoudig is als het hoofd naar binnen of naar buiten schuiven. Als je snel van een worp naar een balk moet schakelen en slechts Ć©Ć©n hand hebt om dit te doen, kun je dit zonder aarzeling doen.

Schakelen tussen de instellingen is ook een makkie. Ik had andere laserdiodes die een "geheugeninstelling" hadden, waarbij deze elke keer naar de volgende instelling zou gaan. U kunt dus altijd een reserve hebben voor het geval dat. Ik heb een aantal van de grootste namen op de markt gebruikt, en deze kleine kerel zal pal naast hen staan. Je krijgt meer dan je denkt, en dat is alles wat ik ga zeggen want ik wil de verrassing niet verpesten! Als ik iets anders zie dat ze leuk vinden, zal ik zeker niet aarzelen om het te kopen. Ik hou van het schuifmechanisme voor de focus en van de aan / uit-schakelaar waarmee je eenvoudig tussen 5 verschillende modi kunt schakelen.

Ik zal zeggen dat ik erg onder de indruk was van het bedrijf. Ik stuurde een e-mail naar het bedrijf omdat de voorste lens niet meer gleed zonder de laserstraal aan te passen. Dit bedrijf doet haar best om ervoor te zorgen dat ze voor hun klanten zorgen en hun producten volledig ondersteunt. De straal van dit USB-lasergeweer is uitzonderlijk krachtig en verreikend. De verkoper liet me onmiddellijk weten dat dit een fabricagefout was en kreeg een voorgecheckte en goedgekeurde vervanging gratis naar me toegestuurd.

https://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9916.html

Ik heb het geen vijf sterren gegeven omdat we het lasergeweer moesten terugbrengen omdat het gedeelte rond de diode ongedaan was gemaakt en we het hoofd er niet af konden krijgen om het te repareren. Ik was ook niet honderd procent tevreden met de pasvorm van het hoofd, het leek los te roteren en ik had liever een beetje stijver. Ik kreeg geen kans om het buiten te proberen, dus ik kon niet bepalen hoe het op een afstand scherpgesteld presteerde, maar binnen was het niet zo intens als ik had gedacht dat de mW-output zou zijn. Beide zorgen werden uit het water geblazen toen ik deze laserpen ontving. Dit ding is waanzinnig krachtig en goed gemaakt. Dus technisch gezien heb ik er nu twee gekocht. Het vermogen was uitstekend, het was zeer krachtig en het had verschillende werkingsmodi, waaronder niveaus van uitgangsvermogen en een stroboscoop. Maar het leek meer op een mini-lampje dan op een stevig stuk metaal. Evenals een flitser, die grotendeels zijn werk doet, en een SOS-baken.

De aan / uit-knop onderaan stuurt de modi via een "gedeeltelijke" klik. Ik heb er twee gekocht, en ja, ze werken allebei op dezelfde (gebrekkige) manier. Moet iemand ook proberen mij aan te vallen, dan kan ik de straal met hoge intensiteit in zijn ogen schijnen, hem onmiddellijk verblindend en gedesoriƫnteerd en me de kans geven om terug te vechten of weg te komen? Ik kan het overal dragen waar een wapen verboden is. En vanwege de gekartelde ribbels op de schuine kant, kan ik deze lasergraveermachine gebruiken om mijn aanvaller terug te slaan. Het is ook geweldig als mijn auto defect raakt of als de stroom uitvalt. Dit product is alles wat ik had verwacht en meer! Ik ben blij dat ik deze aankoop heb gedaan.

U kunt de lasergraveermachine gebruiken:
https://www.laserkopen.com/c-40_103.html

Bij verschillende soorten industriƫle apparatuurproducties speelt het altijd een belangrijke rol bij de dwarsdoorsnede en positionering van accessoires. Om deze laser nauwkeurig en nauwkeurig kruislijn te maken, gebruikt deze lasergraveermachine een importerende laserdiode. Hoewel sommige lasers schijnwerpers zijn, stralen ze ook perifeer licht uit. De klantenservice was zeer responsief. Ze stuurden me een e-mail met de vraag hoe ik het product zou beoordelen. Ik voelde dat het voor het geld geen goede waarde was. Ik denk niet dat een van ons van gedachten is veranderd.


This advertiser may be contacted at 663435541.


Printer Friendly Page

Report This Ad

Ad Number: 31450
Listing Date: January 2nd, 2020
Expires: December 2nd, 2021
Ad Views: 415
Owner: Jasen
Location: Amsterdam, NH.
Member Since: December 20th, 2019

Visit our other classified site

ChicagoFreeAds.com 

 

 Copyright DellsAds.com 2008 - 2021