HOME » Electronics: Other Electronics

De laserpen met het LED-licht

$87.00


Eerst moet je wat laserpennen kopen:
https://www.laserkopen.com

Er zijn geen batterijen voor de laserpen. Dat kan ik ook niet testen. Ik zag het binnen 25 meter. Het was relatief direct uit de doos. De windaanpassing maakte geen hoorbaar geluid. Het concurreert niet met high-end merken zoals JETLASERS, die full-field holografie bevatten en daarom echt parallaxvrij zijn. Dit specifieke model beschikt ook over een aan de zijkant gemonteerde rode laserstraal met zowel een tuimelschakelaar als een externe schakelaar. Ik heb het maar twee keer gebruikt en heb er spijt van. De rode stip in de mijne blijft niet constant branden en flikkert aan en uit met de minste trillingen. Ik heb dit net uit de kluis gehaald toen ik het een beetje opruimde en aanzette en door er gewoon op te tikken knippert de rode stip. Bij het bereik verdwenen mijn verwachtingen echter; na 30 tot 40 rondes (45ACP-karabijn) werd het LED-licht onderbroken en ging willekeurig aan en uit.

Ik probeerde elke instelling van het uitgangsvermogen en elk type dradenkruis. Ik schreef het op tot de slechte batterij en dacht dat ik de volgende keer dat ik uitging nieuwe extra batterijen zou hebben. Richtkruis zou alleen willekeurig verschijnen en NOOIT wanneer het wapen in de schietpositie wordt gehouden. Mijn broer en ik hebben beide laserprojectors aan sommige apparaten toegevoegd. Al met al zijn ze geweldig en presteren ze verder dan je zou verwachten voor de prijs. De afdekking kan losgemaakt worden om de druk op de rail fijn af te stellen. Het andere dat in een gesprek ter sprake komt, is dat de zeer dure bedrijven levenslange garanties hebben. Mijn enige antwoord hierop is dat je er drie voor dezelfde prijs kunt kopen en beter, maar toch niet zou verzenden.

https://www.laserkopen.com/c-40_100-p-9965.html

Ik had hoge verwachtingen van deze goedkope laserprojector voor Kerstmis. Ik heb de lenzen schoongemaakt zoals aanbevolen, maar nog steeds geen vreugde. Ik wou dat ik het in plaats daarvan had teruggestuurd naar JETLASERS. Dus ik gaf een paar dollar meer uit, stuurde het artikel terug en ontving een paar dagen later een nieuw exemplaar van hun RMA-afdeling. Als je de beoordelingen leest, lijkt dit een veel voorkomend probleem te zijn. Ik heb in elk geval opnieuw contact opgenomen met de RMA-afdeling. Ik hoop dat ze me weer een werkend exemplaar met een retouretiket zullen verzenden, zodat ik niet opnieuw verzendkosten hoef te betalen. Ik zal updaten wanneer ik erachter kom. Veel nieuwe shooters hebben onlangs mijn geweer geschoten en waren van plan dit te gebruiken als hulpmiddel voor het bekijken van gezichtsfoto's. Net als al het andere dat op een kleinere batterij werkt, heb je wat extra's in je greep!

Ik heb het vandaag voor dat doel uitgeprobeerd en werkte goed met een 2e keer shooter. Hoe dan ook, wanneer de spanning wordt aangepast, blijft deze goed / sterk en is deze herhaalbaar indien verwijderd / opnieuw geïnstalleerd. Je krijgt waar je voor betaalt, er is een reden waarom EOTech 4-5x meer kost. De laserpen op dit is speelgoed, geen legitieme krachtige laserlamp. Ik deed er wat werk aan en voegde een schroef door de zijkant van de behuizing die tegen de railbevestiging klemde om de beweging van links naar rechts te stabiliseren. Ik heb dit nog niet op geweren gemonteerd, maar toen ik het ontving, haalde ik het uit de doos, trok de beschermkap eraf en vond het leuk wat ik zag. Toen ik probeerde de beschermhoes er weer op te plaatsen, scheurde het langs de schijn. Ik kan het altijd naaien, maar voor een gloednieuw item is dit onaanvaardbaar. Ik hoop dat dit niet het eerste teken is van een grote fout.

Wat je nodig hebt is een laserlamp:
https://www.laserkopen.com/c-40_101.html

Ok├ę, dus ik had eindelijk de tijd om deze laserlamp in handen te krijgen. Ik opende hem opnieuw en probeerde de beschermhoes niet meer te scheuren toen hij op de eerste dag al was gescheurd. Ik opende alles en plaatste de meegeleverde batterijen. Ik heb alle verbindingen dubbel gecontroleerd en nog steeds niets van de laserpen. Ik pakte alles voorzichtig terug in de doos en drukte mijn retourbon af. Ik hoop dat deze beoordeling nuttig is voor mensen. Ik heb jarenlang gegevens en tests nodig om elk product dat soort vertrouwen te geven. Ik moet weten dat ik het zorgeloos rond kan gooien en weet dat het nog steeds werkt, maar ik ben niet van plan dat te doen terwijl het aan een nieuw pistool van 1500 dollar is bevestigd en dit lijkt een nieuw bedrijf te zijn dat dat soort niet heeft van gebruikersgegevens om het te ondersteunen. Misschien over een paar jaar als de gegevens beschikbaar zijn en JETLASERS een naam voor zichzelf heeft gebouwd zou ik dat doen.

Naast de kostenvoordelen zijn de krachtige lasers betrouwbaarder en veiliger dan de oude. Alleen als gebruikers kalibreren met deze 2000mW groene laserpointer, is het altijd in staat om de meest nauwkeurige referentielijngeneratie duidelijk en nauwkeurig op gerichte oppervlakken te maken. Ik heb het de afgelopen paar weken verschillende keren gefotografeerd (misschien 120 ronden erdoorheen) de groeperingen zijn binnen een cirkel van 2 "op 35-40 meter.

https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9731.html

Voor mijn doeleinden lijkt deze laserpen van 2000mW de beste waar voor uw geld. Ik maakte me voor het eerst zorgen toen ik het aanzette omdat het dradenkruis vaag leek toen ik er voor het eerst door keek, niet slecht maar merkbaar. Om de een of andere reden is het alleen zo in omstandigheden met weinig licht, waardoor het probleem is opgelost (niet zeker hoe of waarom). Ik had enkele beoordelingen van dit product gezien waarin stond dat het niet nul is bij het schakelen tussen dradenkruisopties, maar ik heb dit probleem niet ervaren. Zoveel artikelen en zoveel meningen en heel overweldigend. Het kan nog geen commentaar geven op de levensduur van de batterij. Nadat ik het met mijn laserzicht gezien heb, zit het op het geld.


This advertiser may be contacted at 65895123.


Printer Friendly Page

Report This Ad

Ad Number: 31394
Listing Date: December 20th, 2019
Expires: November 19th, 2021
Ad Views: 427
Owner: Jasen
Location: Amsterdam, DE.
Member Since: December 20th, 2019

Visit our other classified site

ChicagoFreeAds.com 

 

 Copyright DellsAds.com 2008 - 2021